תפילה וברכות

תהילים בשעות הערב מותר/ אסור ולמה?

  • ט"ו אדר התשפ"ג

שאלה

שלום, אציין שאני אישה אם זה משנה משהו בהלכה.
אבא של חברה אמר לנו שאסור לומר תהילים בערב והוסיף משהו על מזיקים. (לא זוכרת במדויק)
מה זה שעות הערב מה טווח השעות שאסור לומר? האם זה בכלל נכון?
חצות הלילה היום למשל בשעה 23:49 מהשעה הזו מותר לי להגיד?
האם זה בכלל נכון שאסור?
חלק שאומרים שהיום בתקופה שלנו והמצב הבטחוני והקלקול של העם מותר לומר תהילים בכל שעות היממה בלי לחשוש מכלום, האם זה נכון?
שמעתי שיש עניין של מזיקים/שדים וזה למה אסור לומר בערב...אין לי מושג. אשמח למענה גם בנושא מה זה עניין המזיקים הזה?
התהילים אמורים להגן עלינו אז למה יש עניין של שעות ביממה מתי מוסר ומתי אסור, מה העניין בנושא?
ואשמח לסגולה לנשים גם לרפואה וגם לזיווג הגון+שלום בית+זרע בר קיימא, בתודה מראש!
תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

אין לומר תהילים מצאת הכוכבים עד חצות והטעם על פי הקבלה.

סגולות לרפואה ראי כאן

סגולות לזיווג הגון ראי כאן