זוגיות

זוגיות ואהבה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, יש לי שאלה שהיא די חשובה ואשמח אם תענה לי ותוכל לעזור לי כי אני נמצאת כרגע במצב שאני לא יכולה יותר... התחלתי קשר עם מישהו לפני כשבוע אבל בכללי אנחנו מכירים כבר חודש במשך השבוע הזה מאוד נקשרתי אליו... הכל טוב ויפה אבל יוצא לנו להתווכח לא מעט. השאלה שלי מה לעשות, הוא אומר שהכי טוב שלא נמשיך להיות ביחד ולי די קשה לקבל את זה אני כן רוצה אותו וכן רוצה להמשיך את הקשר הזה..הוא אומר שנוכל להמשיך ולהיות ידידים ואני ממש לא רוצה. אז מה אני אמורה לעשות במצב הזה???? תודה מראש....

תשובה

שלום וברכה

הויכוח המכובד מתוך הבנה ורצון לדעת את הרצון של השני אינו פסול, וחיי השותפות נבנים כך.

אולם הוא לא מעונים בך, אל תהיי ידידה שלו ונתקי עימו את הקשר.

בברכה - בנימין שמואלי