זוגיות

האם יכול להיות שהחצי השני שלי יהיה גר צדק?

  • ג' ניסן התשע"ה

שאלה

אני יודעת שבשמיים יש נשמה אחת זכר ונקבה מחוברים וכשהם צריכים לרדת לעולם אלוקים חוצה אותם ואז אם המעשים שלהם בעולם הזה בדרך התורה וטהורים אז הם שתי החציים נפגשים כבני זוג ואם מעשייהם לא טהורים ולא כדרכה שלך תורה ואם רמת הרוחניות שלהם לא דומה אז אלוקים מזווג להם על פי מעשייהם ויש הדבר הניקרא נשמה תאומה נפש תאומה נשמה משלימה וכו וזה אותה נשמה שהיינו מחוברים לפני שירדנו לעולם הזה ואני ברוך השם מצאתי את נשמתי התאומה ככה זה מרגיש לנו התחושה הזאת (הוא בן זוגי גר צדק*) מאוד חזקה שזה זה יש לנו קשר מאוד מיוחד עכשיו השאלה היא איך היהדות מתייחסת לכל הנושא הזה? ופרט לעניין שבן זוגי היה חסר דת הוא לא יודע מה מוצא הוריו !!סליחה שזה ארוך!!!

תשובה

לא הבנתי למה את חשובת שיהא לא בן זוגך כאשר הוא גר צדק והרי הוא כיהודי לכל ענייניו.