זוגיות

דימום בעקבות גלולות הריון והפסק טהרה

  • ב' ניסן התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב. התחלתי החודש לקחת גלולות למניעת הריון. התחלתי ביום במחזור, בדרך כלל המחזור שלי הוא 6 ימים. לאחר 6 ימים עשיתי בדיקה פנימית+ מוך דחוק והופיעו כתמי דם. כך גם ביום השביעי והשמיני. ובינתיים אני אסורה לבעלי וטרם עשיתי הפסק טהרה בגלל הכתמים שברור לי שאינם טהורים. האם זה עקב השימוש בגלולות? והאם להמתין עד שתצא בדיקה נקיה? תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

תקחי כעת יומיים גלולות במינון כפול ובעז"ה הדימום ייפסק. אל תעשי מוך דחוק רק הפסק טהרה ובדיקה למחרת

לאחר מכן תחזרי אלי.