זוגיות

האם להתפשר על חתונה מאוחרת

  • י"ח אב התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני יוצאת עם בחור כחודשים וחצי. הבחור רוצה להתחתן עוד 4 חודשים, בעוד שאני רוצה כמה שיותר מוקדם . וחושבת ש-4 חודשים זה הרבה. לצערי נכשלנו במגע, ולכן חוששת שזה יקרה שוב.. מה לעשות??? אציין שאני בנויה לחתונה ומוכנה יותר ממה שהוא. הבחור לא מוכן ליותר מוקדם (מכמה סיבות שעדיין לא מסכימה איתם). הדבר גורם לי לויכויחים ולעוגמת נפש. אשמח לתשובה בהקדם תודה

תשובה

שלום וברכה,

תסכימי לו, בתנאי שאתם נפגשים רק פעם בשבועיים, ושומרים על קשר בטלפון. נראה לי, שהוא כבר ירוץ לנישואין. וגם אם לא, אז הורדנו את החשש לנפילה בשמירת נגיעה.

בהצלחה רבה,

מנשה בן פורת