שאל את הרב - כללי

תפילה, חלום

  • י"ח תמוז התשע"ד

שאלה

אני שולחת את תוכן החלום בגלל שהתעוררתי בבהלה קלה, במיוחד גם לאור המצב הבטחוני הרעוע. אשמח לדעת אם יש משמעות לחלום. חלמתי שאני הולכת ברחוב במושב שבו גדלתי, ובדרך, מול בית של אשה שנפטרה לפני מספר שנים, ישב גיסי, עם מקרר פתוח ובו בשר (נראה לי שזה היה עבור הכלב שלו), וגיסי אמר לי: שהאישה בבית הזה נפטרה ושאני צריכה לקרוא משהו/להתפלל עבורה.. אני לא זוכרת יותר. התעוררתי בבהלה. יש לציין שאני לא ראיתי אותה, רק את גיסי שאמר לי דברים אילו. אשמח לתשובה לגבי משמעות החלום.

תשובה

שלום וברכה

תאמרי פרק תהילים להצלחתה ולבריאותה. החלום מראה שהיא זכתה להינצל ממוות לחיים טובים.