זוגיות

איך מוציאים מחשבות על בנים מהראש?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

היה לי קשר עם בנים והחלטתי לפני בערך חודש וחצי להפסיק עם זה- ידעתי שזה לא בסדר... הבעיה היא שזה לא יורד לי מהראש במשך כל היום אני חושבת עליהם ומתלבטת אם לשלוח הודעה או לא וכ´ו (חשבתי שזה ירגע עם הזמן) ב"ה בינתיים הצלחתי שלא לדבר איתם. השאלה שלי זה האם זה הדרך? פשוט להמשיך להשתגע ממחשבות והרגשות??? אין דרך יותר נחמדה מזה ;) ????

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית ללכת צעד גדול קדימה ולנתק קשר עם בנים, אין לך מושג מה גדולה מעלתך בהחלטה קדושה ועצומה זו להפסיק את הקשר עם הבנים, להציל את עצמך מנפילה לברות עמוקים ולנסות להתעלות ולהיות יהודייה כשרה וצנועה שבעז"ה תבנה בית טהור ונאמן בישראל על אדני הקודש.

זה בוודאי שלא קל להתנתק קשר וחודש וחצי הוא לא הרבה זמן, אבל אין להתייאש חלילה בעז"ה הזמן יעשה את שלו וידוע הכלל שבוץ שלא מזינים בו מים מתייבש בסופו של יום, כך גם מיום ליום מתרחקים מהעבר ודם חדש מועבר לנפש והנפש מיטהרת והולכת. ראוי שתלמדי כעת ספרי מוסר ובעז"ה תזכי ליראת ה' טהורה וכל העבר ישתכח.

זכרי! הקושי עצום אבל משתלם! לפום צערא אגרא! את בדרך הנכונה ובעז"ה תזכי להצלחה גדולה ובזכות זה תזכי לזיווג הגון מהרה.