תפילה וברכות

נטילת ידים שחרית

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

ב"ה שלום, האם אפשר ליטול ידיים שחרית לאחר שקמים בבוקר בשרותים ואז לצאת מהשירותים ואז לברך על נטילת ידיים ?! אגב בילקוט יוסף עמוד ב כתוב שיקר הדין אפשר ליטול ידים ולברך לאחר שמתלבשים השאלה שלי האם הנטילה בשירותים זה בסדר אין התייחסות למקום.

תשובה

שלום וברכה

בלית ברירה כאשר אין אפשרות אחרת הדבר מותר וינגב את ידיו מחוץ לשירותים.