זוגיות

מהי בדיוק הסגולה של קניית טלית כדי לזרז את הזיווג?

  • ז' טבת התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב,
אני בחורה בת 22 מעוניינת לקנות טלית כסגולה לזיווג אשמח לדעת מהיכן צריך לקנות ומה בדיוק הסגולה מה לעשות ומה להגיד? הבנתי שיש תפילה שצריך להתפלל.
אשמח לכיוון

תשובה

שבוע טוב,

העולם אומר שקניית טלית מסוגלת לזיווג, אמנם לא ידוע על מקור לכך, אך כנראה יש בזה משום פתחון פה לטובה.

אין תפילה מסוימת לומר, אלא שכמובן טוב להתפלל במילים שלך שתזכי לזיווגך האמיתי במהרה.

תוכלי לקנות את הטלית מכל חנות של תשמישי קדושה, ותבדקי שיש על הטלית הכשר טוב.

ראי עוד עצות וסגולות לזיווג https://www.hidabroot.org/question/296292

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס