זוגיות

שידוכים

  • ט' טבת התשפ"ב

שאלה

שלום רב,
בעבר היה אדם שהתחיל איתי וניסה גם אח"כ דרך המשפחה שלו והחברים שלו לברר עליי כמה פעמים ולא רציתי מכיוון שהייתי בהליכי גירושין ולא הייתי גרושה לכן ביקשתי ממנו לא להיות לקוח שלי בצורה יפה ומזה ב"ה פיטרו אותי מעבודתי הבעייה היא שהוא אמר לבוס שלי שאני התחלתי איתו ולא התחלתי איתו אלא הוא עשה ויזם , אין לי הצעות שידוך כרגע ואני במשבר מזה וגם מובכת מהעיניין הזה שאומרים עליי שאני התחלתי איתו , שדכניות מתעלמות ממני ולא מציעות לי שידוך מה עליי לעשות בנוגע לזה?
תודה מראש על המענה
יעל

תשובה

שלום וברכה

האמת תצוף בלי ספק. אולי זה לוקח מעט זמן, אבל בעז"ה הכל יתהפך לטובה ותראי ישועות גדולות גם בזיווג וגם בפרנסה בעז"ה.