זוגיות

שידוכים - מה לענות לבחור

  • ג' טבת התשפ"ב

שאלה

שלום,
לפני כחודשיים יצאתי עם בחור לדייט אחד שהיה בעיניי מאוד לא מוצלח
הבחור לא כל-כך כיבד את הדיעה שלי, החליט שיש לי בעיה לקבל דעת תורה כשלא קיבלתי את הדיעה שלו, הדיעות שלו היו ממש שונות מהדיעות שלי בנושאים חשובים (שאין לי מושג למה הוא כיוון לנושאים של איזון בין בית/משפחה/עבודה בדייט ראשון, לפני שאני בכלל מכירה אותו) ובכללי הרגשתי מותקפת ותחת חקירה
שתינו הודענו למי שקישרה ביננו שזה לא מתאים - למרות שהתכתבנו בינינו לפני הדייט לא התכתבנו אחריי וחשבתי שהנושא ירד
לפני כשבועיים - הוא התחיל לכתוב לי שוב שלאן נעלמתי ושהוא רוצה עוד פגישה (שוב פעם אני אשמה ואני הבעייתית שנעלמתי ...)
הסברתי לו שההעלמות הייתה הדדית ושהבנתי מהשדכנית ששתינו חשבנו שזה לא מתאים
הוא ניסה להתעקש
אמרתי לו שלא נהניתי בדייט ואני לא מעוניינת בעוד אחד
הוא ממשיך לכתוב לי שהוא רוצה שנדבר
אני מתלבטת מה נכון מצידי לעשות בכזה מצב -
לכתוב לו בצורה מפורטת יותר את הבעיות ולנסות לסיים את זה יפה - אולי יעזור לו לעתיד
או לחסום אותו וככה הוא לא יוכל לשלוח לי יותר הודעות?

תשובה

שלום וברכה

מצטער שלא ראיתי את השאלה בזמן. אם עדיין לא ענית לו יש לכתוב לו רק שאת לא מעוניינת בלי להיכנס לויכוחים וטענות ובלי הסברים.