זוגיות

רצון להקים בית מבלי לרצות בעל

  • ה' שבט התשפ"א

שאלה

שלום וברכה
מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד רציתי להקים בית ומשפחה, וב"ה אני כבר כמה שנים בעסקיי הדייטים.
ככל שאני יוצאת יותר ויותר לדייטים אני מרגישה כמה שאני לא נמשכת לגברים ברמה הבסיסית. לא מדובר בלסביות, אלא שבכללי אני לא מרגישה כל רצון למצוא בעל ועם כל כמה שאני משתדלת לצאת לדייטים ולהתנהל בהם כראוי ולנסות ליצור חיבור עם בחור אני לא מצליחה. אני כן רוצה להקים בית, וכן רוצה משפחה וילדים. אבל משהו בחיבור עם בחור פשוט לא עובד לא משנה כמה קשה אני מנסה לגרום לזה להצליח.
תמיד מגיע שלב שאחרי שיוצאים תקופה שאני מרגישה יגעה ועייפה מהבחור ורק רוצה לגמור איתו, אבל ממשיכה כי מדובר בבחור מדהיםם ואיכותי.
אני מנסה להתגבר על התחושות האלה, אבל הבחורים תמיד נפרדים ממני בסוף כי הם רואים שאני לא נמשכת אליהם.
מה אליי לעשות? איך לטפל בזה? אני כבר רוצה להקים בית ומשפחה ועם כל יום שעובר מרגישה צער על שעוד לא הקמתי.

תשובה

שלום וברכה

את לא נשמעת לסבית בכלל! אין לך כל סיבה לחשוש מזה.

כנראה שיש לך פחד מהתחיבות של הנישואין! או שקשה לך לקבל החלטות או אולי שניהם יחד.

בכדי לאבחן זאת תשאלי את עצמך  2 שאלות (

  1. כמה זמן לוקח לה לקנות שמלה? או נעליים?
  2. תפרטי בכתב מה היא רוצה למצוא ב'חתן האגדי' מושא חלומותיה?

כך נוכל  להבין  איזה מהקשיים יותר רלוונטיים ובעז"ה נסייע לך.

אציע לקרוא את הספר  'מפנקסה של שדכנית' מאת ט.שוסטר בפרקים הראשונים ובעצם כל הספר מעניין ונותן הרבה תובנות.

בהצלחה,