דג חרב, כשר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

היי לאחרונה יצא לי לדוג דג חרב, אך היות ושהדג נולד הוא נולד עם קשקשים, אך בהיתבגרותו משיל אותם לאחר כמה בדיקות.

עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם מותר או אסור באכילת דג זה.

מחכה לתשובתכם ועזרתכם.

בתודה תומר

תשובה

שלום וברכה

נחלקו בו הפוסקים ורבים מתירים וביניהם מרן הגר"ע יוסף.

בברכה,

בנימין שמואלי

מה חשוב לבדוק כשמגיעים למסעדה או בתי מלון, ומה הקשר לחיפושיות? הרב זמיר כהן במסר קצר וחשוב:

כיצד מאכלים יכולים להשפיע על הפנימיות? מה הקשר בין אוכל לבריאות הנפש? הרב ירון אשכנזי בהרצאה מקיפה על כשרות המאכלים:

למה צריך לשמור כשרות?

כשרות - כל מה שרציתם לדעת על כשרות

המדריך למתחזק, והפעם: רבנות, מהדרין או בד"ץ?