נשים

אישה שבעלה לא נמצא בעיר האם תדחה את טבילתה?

  • ב' סיון התשע"ט

שאלה

שלום לכבוד הרב, אני אמורה לטבול ביום רביעי בערב אבל בעלי בחו"ל עד חמישי בבוקר. האם ניתן לדחות את הטבילה לחמישי בערב? האם זה נכון שאני אמורה לישון עם סכין מתחת לכרית ברביעי בלילה? תודה רבה

תשובה

שלום רב,

עדיף יותר לדחות את הטבילה לחמישי בערב. ומכל מקום אם יש איזה צורך לטבול דווקא ברביעי בערב יש להניח סכין מתחת לכרית או לפרוס עלייך בגד של בעלך (הליכות עולם חלק ה' עמוד רכ).

בברכה,

הלל מאירס