חברה והשקפה

נפילה מהתחזקות

  • ו' ניסן התשע"ט

שאלה

שלום וברכה,
אני מנסה להתחזק ויש בי רצון מאוד גדול לעלות עוד ועוד, אך זה זמן רב שאני נשאר באותה מדרגה.
כשאני כן מצליח להתחזק ולנצח את הפחד והשאננות, אני חש מלא חיות, אש בכל הגוף ואפילו יודע שאצליח בכל מה שארצה באותו זמן.
אך בנוסף לכל התחושות מתחילות להכנס לי לראש כל מיני מחשבות של גאווה שסוף סוף הצלחתי להתחזק ולהחזיק מעמד, ותוך זמן קצר אני נופל שוב...
השאלה שלי היא מה הדרך להשאר למעלה ולהתייצב?
תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

אציע לשלוח מספר טלפון ונשוב איליך להכוונה מפורטת לפי מצבך שנוכללסייע בידך להתמיד בעלייתך בצורה טובה בעז"ה.