זוגיות

רוצה לברר האם הוא הזיווג שלי

  • ט' אלול התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב ,אשמח לייעוץ בנושא הזוגיות שלי,
היה לי בין זוג חצי שנה ראשונה והוא ואני אהבנו אחד את השני מאוד,ונפרדנו וכיום אנחנו מדברים וזה נראה שהוא עדיין מרגיש כלפיי משהו ואני התייעצתי גם עם רב בבית דגן ואמר שאנחנו מתאימים וגם לחתונה זה שימח אותי מאוד אבל עדיין אנחנו לא יחד אני רוצה לדעת האם אפשר לדעת שהוא האחד כי הלב שלי כן מרגיש את זה אשמח לעזרתך תודה ויום טוב

תשובה

שלום וברכה

יש לנסות שוב לשלוח מישהו לנסות להחזיר את השידוך, אם זה ישוב להתקדם מה טוב, אם זה לא יתקדם, אז יש לקבל שזה לא זה.