זוגיות

לשים כיסוי ראש כשהבעל לא מעונין

  • ט' אלול התשע"ח

שאלה

רציתי לדעת אם כאשר הבעל לא רוצה שהאישה תשים כיסוי ראש, והוא אוהב אותה עם השיער שלה, האם היא עדין חייבת לשים כיסוי?

תשובה

שלום וברכה

החובה ללכת עם כיסוי ראש היא חובת האשה ללא קשר לרצונה או לרצון הבעל. אין אדם בעולם שיכול לגרום לחבירו לחטוא נגד רצון השם.

בבית תלכי גלוית ראש עם סירוק יפה כרצון בעלך, אבל ברחוב חובה ללכת בכיסוי ראש. הזוהר הקדוש מפליג בגולד הנזק באשה שאינה הולכת בכיסוי ראש שהוא מביאה רעה גדולה לבעלה, אין לי ספק שבעלך ירצה וישמח בכיסוי ראש ברחוב ויוכל להינות מיופייך בבית.

אשמח לסייע עוד ככל הצורך. אם תרצי תוכלי לשלוח לנו מספר טלפון ונשוב אילייך להכוונה מפורטת ייותר