נשים

כבוד האישה

  • י' אייר התשע"ח

שאלה

אני חרדי, מקפידים לשמור על טהרת המשפחה. רציתי לדעת מה בנוגע להעברת חפץ מיד ליד במקום ציבורי, במצב נידה? אשתי אומרת שאני עושה לה בושות כאשר אני מניח חפצים ולא נותן לה ביד,

תשובה

שלום וברכה

אין כל בושה בזמן הנידה. כרבע מהנשים בגיל הפוריות בכל  העולם הם במצב נידה ואין שום בושה בדבר.

אין להקל בהעברת חפצים אפילו במקום ציבורי ויש להתחזק ולדעת שאנו עושים רצון ה' ויש בזה קידוש שם שמיים .

בהצלחה,