זוגיות

הלשנה על גיס לאמא

  • י"ח ניסן התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב,
הייתי אצל אחותי הנשואה, יש לה ילדה, תינוקת בת שנה ורבע,וגיסי צעק עליה בצורה נוראית ואחרי זה היא מאוד בכתה ולא יכולתי לשאת זאת, סיפרתי לאימי על המקרה,איני יודעת אם זאת פעם ראשונה או לא,נוצרה מריבה גדולה בין אימי לגיסי ואחותי ואני מרגישה רע עם עצמי,האם פעלתי נכונה?

תשובה

שלום וברכה

לא עשית חטא אבל להבא במקרים מעין אלו שלא ישנו יש לדבר ראשית עם האחות ולא מיד לערב את האמא. לא תמיד האמא פועלת בצורה טובה ובשכל, לפעמים ההתערבות של ההורים רק מזיקה.

בהצלחה,