נשים

טהרה והתקן

  • כ' שבט התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב
אני לאחר הכנסת התקן נובה טי. היה דימום כשלושה ימים ולאחריהן עשיתי בדיקת הפסק שיצאה נקיה. יום למחרת ראיתי בניגוב טיפה ורודה קטנטנה בגודל שקטן מאוד ממטבע שקל. ולאחריו שוב בדיקה פנימית יצאה נקיה אך עם נקודה קטנה ורודה . האם אותה הפרשה ורודה מטאמת? להתחיל ספירת נקיים מחדש?
תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל כתם ורוד לא מטמא. ראוי להראות זאת לרב לפחות פעם אחת כדי שהרב יאמר לך שצבע זה כשר.