תפילה וברכות

האם זה משנה איזה יום אני אומרת בספר תהילים?

  • כ"ה תמוז התשע"ז

שאלה

שלום אולי לא הסברתי את השאלה שלי נכון, אבל נגיד ביום רביעי אני רוצה להגיד תהילים, אז זה משנה אם אני אגיד את התהילים של יום רביעי או של יום שני לדוגמא? אם לא, אז למה זה מחולק לימים?

תשובה

שלום וברכה

לא משנה.

התהילים מחלוק לימים למי שרוצה לגמור את כל התהילים אחת לשבוע חילקו את זה לשבעה חלקים שווים שיאמר כל יום חלק אחד לפי הסדר אבל האומר תהילים מזמן לזמן לא חייב לומר את התהילים של אותו יום כלל.