שאל את הרב - כללי

החיים לאחר המות....

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

עולמי חרב עלי לפני שלושה חודשים! בעלי נפטר ממחלה ממארת חודשיים וחצי מיום איבחון המחלה. אין לי יום ואין לי לילה. לפעמים אני מאבדת רצון לחיות ומה שמחזיר אותי למציאות הן שלושת בנותי. אני מאמינה שהוא תמיד איתי אך זה לא מספיק, אני זקוקה למשהו שיחזק אותי. שיתן לי סימן מוחשי או שיופיע בחלום. פעם אחת זה קרה, אך זה לא מספיק לי. לפני מותו, הוא הבטיח לי שיתן לי סימן וכששאלתי אותו איזה סימן הוא אמר לי ´ את כבר תדעי´ ואני עדיין מחכה. מנסה להאמין שכל דבר אפילו הכי שטותי אולי זה סימן. אני מתעניינת בכל דבר שיוכל לקרב אותי אליו. מחפשת תשובות! מרגישה שהולכת לאיבוד בלעדיו. רוצה לנסות לתקשר איתו, האם צריך לחכות שנה? האם מותר?אנא עזור לי! על סף יאוש!

תשובה

שלום וברכה

בעלך לא יכול לבוא אילייך ללא רשות.

אסור לפנות למתקשרת.

תעשי מעשים טובים לעילוי נשמתו ובעז"ה הוא יזכה להתעלות מעלה מעלה.

זכרי שבורא עולם הוא איתך והוא יסייע לך בהמשך דרכך.

בברכה - בנימין שמואלי