זוגיות

יעוץ בעניין חתונה

  • כ"ה תשרי התשע"ז

שאלה

אני לומד בישיבת הסדר,והכרתי מישהי חרדית אבל לא יותר מידי,יצא לנו לדבר כמה פעמים על חתונה,ועל הקמת בית, יש לה מידות טובות והיא בן אדם מיוחד,רצית לשאול אותך כבוד הרב בגלל שאני רק בתחילת דרכי שנה ראשונה בישיבה, והיא אומרת לי שמקסימום עוד שנתיים היא מוכנה להתחתן,ואני גם רוצה לבנות את עצמי יותר לקראת החתונה והחיים בכלל כלומר: ללמוד יותר ולהתחזק,ואני מרגיש חיבור נשמתי כמו שהרב אמר באחד ההרצאות שלו, מה דעת הרב בעניין?

תשובה

שלום וברכה

לא להשתהות כלל וכלל. ניתן להמשיך ולהיבנות לאחר החתונה ביתר שאת מאשר לפני החתונה. השרוי בלא אשה שרוי בלא תורה בלא שמחה וכו'. ולאחר החתונה תתעלה מאוד ביראת שמיים ובעבודת ה' ובבניית האישיות כראוי וכו'.

בהצלחה רבה,

בנימין שמואולי