זוגיות

מציאת זיווג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום אני בן 25 ומחפש את זיווגי ולפעמים אמי מציעה לי זיווג והבחורה לא ממש מוצאת חן בעיני או שהיא לא נראית לי כמתאימה לי או שמתלבשת לא צנוע השאלה היא אם זה מומלץ לבדוק כל זיווג שמציעים לך או לדחות וגם אם דחיתי ושוב חוזרים ולוחצים אותי לנסות אז צריך לנסות איך עליי לנהוג לדעתך תודה

תשובה

שלום וברכה

ראוי לבדוק  לעומק כל שידוך שמתאים לך מבחינה רוחנית ודתית ולא לענות מהר בשלילה.

בהצלחה - בנימין שמואלי