זוגיות

זיווג- ברכה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

השם בדוי. שאלתי היא:בברכה למציאת בן זוג נאמר,´שתמציא לי זיווג...,´ מה הכוונה ´שתמציא´ הרי נקבע ארבעיים יום לפני יצירת הוולד?{על ידי תפילה ניתן לשנות זיווג או לבקש אדם שנראה לי מתאים?} שאלה שניה:האם ניתן לפספס את ´הזיווג משורש הנשמה´ ובכלל...?

תשובה

שלום וברכה

הכוונה במילים שתמציא לי זיווגי היא שבורא עולם יתן לך למצוא  את זיווגך שכבר מיועד לך מכבר.

לפעמים אפשר להפסיד את הזיווג משור שהנשמה כתוצאה מעקשנות, או מנפילה של אחד משני הצדדים.

בברכה - בנימין שמואלי