נשים

השבוע אמרו לי שמחריד לשמוע על כל החרדים שבזמן הנידה של הנשים שלהם הם הולכים לבית בושת זה באמת נכון מה שאמרו לי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

השבוע אמרו לי שמחריד לשמוע על כל החרדים שבזמן הנידה של הנשים שלהם הם הולכים לבית בושת .. מי שאמר לי את זה טוען שזה דבר שכתוב בהלכה .. או שרבנים מתירים את זה . ושהתורה שלנו מסכימה לכך. וזה דבר שמאוד מפתיע אותי אם זה נכון . כי הרי גבר כמובן שיכול להתאפק בזמן הנידה . נוצרנו לכך כדי שהזוג ירגיש כביום חופתו .. זה באמת נכון מה שאמרו לי?

תשובה

שלום לך

את כבחורה חכמה מאמינה לשטויות אלו? דברי הבל הם והדתיים לא הולכים לבית בושת הדבר אסור בהחלט ללא שום הוראת היתר, ואין רב או הלכה שמתיר זאת, ואף יהודי ששומר על מצו לא יכול לעשות זאת.

בברכה – בנימין שמואלי