זוגיות

אני ממש רוצה להינשא לחבר שלי בשלווה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד אני וחבר שלי משתדלים לחזור בתשובה ורוצים ב"ה להתחתן בקרוב. אך למרות שזה צריך להיות הדבר הכי שמח בחיי, החתונה מאוד מלחיצה אותי וגורמת לי לסטרס נורא. וזה בגלל שלעיתים אני מרגישה חוסר אהבה "גדולה" לחבר שלי ובעבר היו מצבים שחשתי לידו בסטרס בגלל שהרגש שלי אליו לא היה מספיק שהייתי בקירבתו. אך למרות זאת אין לי ספק שזהו הגבר שאיתו אני רוצה להינשא ולהקים בית יהודי, אך יש לי פחד נורא שבגלל החרדות שיש לי אנחנו נתחתן ואני יהרוס הכל. אנא עזרו כי אני ממש רוצה להינשא לחבר שלי בשלווה, תודה מראש על תשובתכם

תשובה

שלום וברכה

ימי הנסיגה הם טבעים לחלוטין, ואין לך לחשוש מכך, כאשר ישנה נסיגה תני לכך לחוף וכך את שבה במהירות אהבה.

מומלץ מאוד לקרוא את הספר גברים ממאדים ונשים מנוגה.

חכמה בגויים תאמין!!

בברכה - בנימין שמואלי