זוגיות

בן זוגי הוא אתאיסט ואני מלאת אמונה יש מקום לקשר כזה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, בן זוגי הוא אתאיסט ואני מלאת אמונה.אני מפחדת שהדבר יעיק כאשר נעבור לגור ביחד או כשנתחתן כי זה נורא חשוב לי.רציתי לדעת אם יש התאמה בינינו או אם זה משהו שיכול להוות מכשול בינינו.הוא נולד ב 24.9.83 ואני נולדתי ב27.4.83. מחכה לתשובתך תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

עצם הדבר שאת קשורה לאמונה ולבורא, ובן זוגך כופר בהכול, אכן יגרום לבלי סוף מכשולות ואין הדבר מומלץ כלל. אני מציע שתמשכי אותו לסמינר שבו ישמע קצת על האמונה ועל התורה, ויבין בגודל הטעות שלו. את יכולה להדפיס לו את המובא בלינק ואקווה שהדבר ישפיע עליו קצת, וכך תוכלי לבנות אמונה בליבו. את נולדת ביד` אייר - פסח שני, וקשורה את באמונה מאוד, ואין לך לוותר על כך כלל. אפ תרצי הכוונה נוספת, אנא שלחי לי את מס` הטלפון שלך ונחזור אילייך.

בברכה - בנימין שמואלי