חברה והשקפה

איך אעזור לבעלי בשמירת העיניים?

  • א' טבת התשע"ה

שאלה

הרב,התחתנתי לפני זמן קצר לגבר חתיך אש, יפה תואר וגוף מושלם.אני אישית נראת נחמד.אפשר לומר שהוא מכניס אותי לכיס הקטן שלו. (הוא תמיד אומר שאני הכי יפה בעולם ומה שהכי משך אותו אליי זה הצניעות שלי) הבעיה שבנות בחוץ מתחילות איתו. הוא כמובן לא מתייחס אבל זה מאוד מפריע לי. חששתי מיזה כבר לפני החתונה.השאלה זה צריך להטריד אותי? זה סתם קנאה מצידי כשהוא מעיף מבט על אישה זרה? איך אני יכולה לעזור לו לשמור עיניים? תודהה

תשובה

שלום וברכה

אין לך לחשוש כלל ולא לדאוג לשמירת עיניו. הדבר היחיד שאת צריכה לעשות הוא להשקיע כל מאמץ להאמין באמת שאת יפה מאוד בעיניו ואת צנועה ומתאימה מאוד מאוד בשבילו ולהתת בו אימון מלא מלא.

חלילה לחשוד בו על לא עוול בכפו.

בברכה,

בנימיין שמואלי