זוגיות

מה יכול לקדם מציאת זיווג?

  • כ"ב כסלו התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בחורה בת 23 מחפשת להכיר בחור רציני לבניית בית. תמיד יוצא שאני מכירה בחור או שמבחינה דתית הוא לא מתאים לי והוא חילוני אך מבחינה אינטלקטואלית אני מתחברת ונמשכת ומוצאת הרבה חן או להפך מבחינה דתית הכל מתאים אך לא מוצאת חיבור ו"קליק" עם הבחור... אני מאד מיואשת ולא יודעת מה לעשות אני מתפללת על זה כמעט כל יום במשך כמה שנים ואין שום דבר לא קורה.. מה יכול לקדם את הזיווג? ולמה אני לא מצליחה למצוא משהו מתאים?

תשובה

שלום וברכה

קרובה הישועה לבוא. כל זמן שאת לא פוגשת את המיועד לך משורש נשמתך, הקב"ה שומר שלא תפלי ליד האדם הזה ומראה לך חסרונות עליו, בעז"ה כאשר תזכי למצוא את הזיווג שלך הוא יהיה כליל המעלות.

אציע להירשם באתר 7 ברכות וכן לפנות לשדכנית אחת לפחות שתשתדל למצוא לך את זיווגך ובזה יצאת יד חובת ההשתדלות.

 ה' יעזור שבקרוב ממש תבשרי אותנו בבשורות טובות.