זוגיות

משיכת הלב

  • י"ז כסלו התשע"ה

שאלה

שלום,אני חזרתי בתשובה לפני שנה וקיום אני ברוך השם שומר נגיעה איך יש לי קושי וחשש בבחירת בת זוג אני פוגש בחורות שהם בראש שלי ומחפשות את אותם דברים ורוצות לבנות בית כשר על בסיס דתי אך אני לא מרגיש את משיכת הלב וזה משהו ששובר אותי אני אפילו יכול להיתקל בבחורות שהם בדיוק מה שאני מחפש אבל ואני מרגיש איתם הרגשה מדהימה אבל אני לא יכול לראות אותן בתור הבת זוג שלי כי אין לי את משיכת הלב מה עליי לעשות בנושא?

תשובה

שלום וברכה

אין לך מה לחשוש. אם הם נראות לך בסדר ואינך מרגיש דחיה איתן ולהיפך אתה מרגיש שהכל בסדר וחסר לך רק המשיכה איליהן הרי זה מובטח שבדרך כלל וברוב רובן המוחלט של המקרים אתה תתחלברכה איליהן לאחר החתונה באהבה גדולה ובתשוקה גדולה.

יצויין עוד שאין לצפות שלאחר פגישה אחת תהיה כבר משיכת הלב אלא לאחר כמה פגישות חיוביות יש מקום להרגיש משיכת הלב.