שאל את הרב - כללי

אני לא מרוויחה כפי שהרווחתי בעבר ואני מרגישה כאילו אני לא מכניסה הרבה הבייתה. אני רוצה לדעת באם צופה לי משהו טוב או שאני יעזוב או שאני יוסיף ע

  • י"ז חשון התשע"ה

שאלה

כבוד הרב, בוקר אור! אני מהיום עובדת כמנהלת מערכת בעיתון מקומי דתי מקומון במגדל העמק. ואני לא מרוויחה כפי שהרווחתי בעבר ואני מרגישה כאילו אני לא מכניסה הרבה הבייתה. אני רוצה לדעת באם צופה לי משהו טוב או שאני יעזוב או שאני יוסיף עוד משהו. אני ממש מבולבלת

תשובה

מה הסיבות שאת יכולה להצביע עליהם שמחמתן ההכנסה ירדה?