נשים

נכשלתי אי שמירת נגיעה

  • י"א תשרי התשע"ה

שאלה

כבוד הרב ... אני נערה דתיה בת 16 כל החיים שמרתי נגיעה עד שלצערי הרב נכשלתי עם החבר הצלחנו בכמה פגישות אבל בפגישה האחרונה (אתמול) נכשלנו כואב לי על כך שטעיתי ונכשלתי באיסור זה בכיתי מעומק נשמתי להקב״ה אני באמת רוצה להקים בית של תורה קראתי שלאיסור זה אין תקנה וזה כל כך מייאש אני מפחדת שזה יפגע לי בעתיד להקים בית תורה אני באמת מתחרטת על כך לכן עזבתי את החבר האם יש משהו שיוכל לתקן את זה ?

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שהסקת את המסקנה המתבקשת והיא עזיבת החבר, בכל זכית לתקן לגמרי את החטא.

תקבלי על עצמך שלא ליצור קשרי ידידות עם בנים עד לזמן שתהיי מוכנה להיכרות רצינית לצורך חתונה ותיפגשי רק לצורך זה בעז"ה בכך זכית לתקן לגמרי את החטא וגרום לנפילה זו שתהיה המנוע לעלייתך הגדולה כעת לשמירת הטהרה שלך בצורה מלאה כראוי לבת ישראל כשרה ויראת שמיים כמותך.