שאל את הרב - כללי

נומרולוגיה

  • כ"ו אלול התשע"ד

שאלה

שלום, שמי מעיין ראיתי את הסרטון של הרב פנגר על משמעות השם בנומרולוגיה , זה מעניין מאוד...אבל אז הוא הגיע למספר 9 שזהו מספר השם שלי ולא הרחיב בזה כלל. רציתי לדעת איפה אפשר לראות יותר על הספרה הזאת... (לא שאני לא יודעת מי אני, סתם נחמד לשמוע מה המשמעות בקבלה על השם) , אני אשמח אם תהיה לכם תשובה עבורי בנושא (כי לא מצאתי בשום מקום, חוץ מגוגל אבל אני לא יודעת אם זה מקור מהימן) תודה מעומק הלב על העזרה והתשובות שאתם תמיד נותנים ועוזרים אשריכם. תודה רבה וכל טוב :)

תשובה

לכבוד השואלת,

מספר 9 נחשבת מספר מאד מיוחדת, יען שה"מספר קטן" (כאשר מחשבנים בלי האפסים) של המילה "אמת" היא 9 [אלף=1, מם=4, תף=4].

לכן כל דבר שהמספר שלו 9, מראה שיש לו שייכות חזקה עם מידת האמת.

בברכה,

רב נחום