שאל את הרב - כללי

טהרה בהנקה

  • כ"ו אלול התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, ילדתי לפני תשעה חודשים והנקתי במשך הזמן הזה ולא היה לי וסת, בשבוע האחרון החלו מין כתמים חומים וטיפה דם האם זה נחשב נידה ואני אסורה לבעלי? יש לציין שאני עדיין מניקה אך מפסיקה בהדרגה. תודה מראש.

תשובה

שלום בורכה

את הכתמים יש להראות לרב שיפסוק אם הכתם הוא כתם דמי ואת נידה או שאין זה אלא הפרשות אחרות ולא דם.

איפה ראית טיפה דם?

אשמח לסייע עוד,