חברה והשקפה

איזה מקום לימודים לבחור?

  • י"א אב התשע"ד

שאלה

אני מתלבטת מה ללמוד או חינוך.או משאבי אנוש ואיפה?? נרשמתי במכללה מחוץ.לעיר אבל אני והבן זוג שלי מדברים על חתונה וזה יהיה בעייתי ללמוד מחוץ לירושלים לא יהיה בעייתי??

תשובה

שלום וברכה

ראשית יש לעשות איבחון מקצועי לראות מה מתאים לך יותר מבין השניים.

אם יש לך מקום ללימוד בתוך העיר בודאי עדיף, אבל אין לשלול לימודים אף מחוץ לעיר במקום הצורך ואין לחשוש, מדובר לתקופה קצרה לצורך גדול ואין לוותר על הלימודים ובוודאי לא על החתונה עקב הצורך לנסוע.

בברכת הצלחה רבה,