תורה ומדע

הקשר עם העולמות העליונים, היקום.

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, ברצוני לברר ולדעת את האמת- לגבי יכולתינו כבני אדם לקבל סימנים מהיקום לשאלתינו בעולם הזה, דהיינו סוג של "יצירת קשר" עם כוחות העליון שיכולים לבוא לעזרתינו. אני מתכוונת לכך שאדם שמפתח ומרחיב את המודע והתת- מודע שלו, שנמצא במצב של טטא- גלים ויכול להגיע למצב בו הוא מתקשר עם מלאכים ומקבל מידע מהם לגבי סוגיות שמטרידות אותו בחייו ובמציאותו...האם כן קיימת אפשרות כזו (מעבר למדיטציה עמוקה ולשיטות כמו holotropic breahwork שמשנות את מצב המודעות)? תודה.

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה;

האמת, שיכולת ואפשרות כזאת ודאי קיימת, וכל מוסד הנבואה הוא שייך במובהק לקטיגוריה הזו, וכן מושג רוח הקודש, אשר ישנם מדרגות רבות שונות ומגוונות בהם, ממשה הוא אדון הנביאים, ועד האחרון הנביאים ובעלי רוח הקודש שבכל דור ודור, ותורה גדולה ושלימה היא, איך לזכות בה, ובכל אופניה, וספרים רבים נכתבו בזה.

הצלחה וברכה;

יעקב משה