זוגיות

איך לשחרר מזל תקוע?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אני מרגישה שהמזל שלי תקוע בכל מיני תחומים בחיים, ואני די מיואשת, אם זה מבחינה חברתית, אם זה קושי כלכלי, וגם אני נשואה 5 שנים, ואין לי ילדים. אני ובעלי מתוסכלים, ולא רואים אור בקצה המנהרה. אנחנו משתדלים לתת צדקה (כמה פרוטות בכל יום), להתפלל, סגולות למיניהם, מה שאפשר ,אבל מרגישים ששום דבר לא זז, אולי להפך. איך אפשר להתחזק, ומה עוד אפשר לעשות? (אפילו בדקנו מזוזות מס´ פעמים..)

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה; לדעתי, המשיכו בכל הדברים הטובים, ובפרט תרבו בתפילה, ותסעו גם לכותל המערבי, או לקבר רחל, או למערת המכפלה, והם מקומות תפילה המקדושים ומיוחדים, ואל תתייאשו מהישועה הקרובה. [אולי כדאי גם לפנות ולהתייעץ עם אנשי מקצוע בעניין הפרייה וילודה].

הצלחה וברכה;

יעקב משה