אמונה

הפסקת עישון והקושי לכבד הורים בגלל זה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב אני דתי ויש לי שאלה אלייך אני מכבד את הוריי בצורה שאין לתאר אני מתייחס עליהם בכבוד דואג להם אני מעריך אותם לאחרונה הפסקתי לעשן ובזמן האחרון אני מאוד מתוח ומאוד עצבני ופעמים אני נותן איזה צעקה להורים "תעזבו אותי בשקט" ואני מרגיש מאוד רע עם זה מה אני יכול לעשות על מנת לשפר את היחס שלי עליהם תודה כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

מיד לאחר מכן תפייס אותם ותבקש את סליחתם ותסביר להם שהדבר נובע מתקופת המעבר של אי העישון ובעז"ה הדבר ייפסק בקרוב.

אציע שתיקח דבר טבעי להרגעה לעבור את התקופה הזו.

עלה והצלח,