אמונה

מה המסר של השם בכל המאורעות שפוקדים אותנו?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב אנחנו נמצאים במצב קשה, יש רבנים חולים ר"ל, והגויים רודפים אותנו מה המסר של הקב"ה? מה מוטל עלינו לעשות? כל אחד אומר משהו אחר...

תשובה

שלום וברכה

אני כן רואה אחידות במסרים של גדולי הדור שליט"א להתחזק בתורה ותפילה וגמילות חסדים, וכמובן יסודות הדת כשמירת השבת וטהרת המשפחה. דברים אלו ישמרו עלינו בתקופת אחרית הימים הקרב ובא במהרה בימינו.

להגיד פרקי תהילים ולהרבות בלימוד התורה לזכות הרבנים הגדולים:

רבי יוסף שלום בן חיה מושא
רבי אהרן יהודה לייב בן גיטל פייגא
רבי יעקב חי בן מרגלית
לרפואה שלימה

בהצלחה - מנשה ישראל