תפילה וברכות

איך מתחילים תפילת שחרית?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לך רב , אני מתחזקת ואני התחלתי עם תפילת "מודה אני" ואני רוצה לעלות דרגה לשחרית כי אני כבר כמעט 3 חודשיים תקוע בתפילת "מודה אני" .. אז איך אני מתחילה את זה ? אני עושה קודם שאני קמה "מודה אני" ואז שחרית או קודם שחרית ואז " מודה אני " ? ואני יכולה לעשות נגיד מודה אני וישר לעבור לשחרית או לחכות איזה שעה ?

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שאת ממשיכה להתחזק ולהתעלות מעלה מעלה.

מודה אני אומרים מיד בקימה עוד לפני נטילת ידיים ולאחר נטילת ידיים והתפנות וכו' את יכולה להתפלל שחרית. אין צורך להמתין שיעור זמן כלל.

אם תרצי ללמוד יותר על התפילה נשמח מאוד לעזור לך.