זוגיות

התאמה זוגית לבני מזל בתולה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, רציתי לשאול האם למזל בתולה יש התאמה זוגית למזלות מסויימים יותר מאחרים? מה המזלות המועדפים? אשמח לקבל תשובה, תודה.

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה;

ודאי שיש לכל מזל התאמה זוגית יתירה לבן אותו מזל ממש, בתולה לבתולה, מאזניים למאזניים, ועקרב לעקרב וכו'.

וכך יש לכל מזל התאמה זוגית קרובה למזל הקרוב בסמיכות אליו, הממוקם לפניו ולאחריו, ובמקרה של בתולה, המזל שלפניו הוא אריה, ושלאחריו מאזניים.

ברכה והצלחה;

יעקב משה