זוגיות

סכסוכים בין בני זוג

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אנו נשואים כ10 שנים ויש לנו ילדים אני לפני כ 5 שנים חזרתי בתשובה ובעלי לא התנגד לכך אף פעם ולא הפריע לי בכך וזה לא אך הוא בעצמו אמר שישאר חילוני, אך אנו שומרים טהרה והוא ככבוד למשפחה לא עובד ולא נוסע בשבת,וקונה אוכל רק בהכשר של בד"ץ ,הילדים גם לומדים במסגרות חרדיות ובעלי בעד זה .לאחרונה בזמן הסכסוך בנינו לא על רקע דתי בעלי קרע את הסידור הדבר מאוד זעזע אותי ואני מאוד מתקשה להשלים אותי וזה פשוט קרע לי את הלב ומעורר בי שאלה איך אני יכןלה למשיך להיות עם אדם שעשה מעשה כזה ?!

תשובה

שלום וברכה

אציע לאחות את השברים ולהמשיך לכבדו כראוי. עצוב מאוד שבן ישראל נוהג כך נגד התורה אוי להם למוריו למחנכיו שחינכו את היהודי לכפירה בה' ובתורתו.

אבל מאחר והוא חונך שאין בדברי התורה ממש רח"ל אין לכעוס עליו כאשר בזעמו הוא פגע בקדוש לך ויש להתפייס ולהתפלל עליו שה' יאיר עיניו ויראה את האמת שבתורה ואת היופי שבתורה ובעז"ה ישוב בתשובה שלימה.

בברכה,

בנימין שמאולי