שבת

סיפור אישי בנוגע שמירת שבת

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אני הייתי רוצה לשתף בשינוי שעברתי בחצי שנה האחרונה.. אני הייתי ילדה חילונית, ובחצי שנה הצלחתי לעבור מהפך.. הבנתי שהפיתרון לכל הבעיות שהיו לי עד עכשיו זה להתקרב לדת. מאז התחלתי לשמור שבת,ללכת לבנ"ע,לשמור בין בשר לחלב,ברכת המזון ואת כל זה חשוב לי לציין אני עושה לבד,אף אחד אצלי לא שומר שבת ועושה את הדברים האלה חוץ משמירת כשרות וקידוש בשישי בערב. השבוע החלטתי להתחיל ללכת עם חצאיות. אני לומדת בבית ספר חילוני וזה לא קל. בעיקר התגובות מהחברים והחברות היו קשות... אני לא יודעת לאן להמשיך מכאן, מה אני אמורה לעשות אבל בינתיים אני יודעת שטוב לי. ולא ממש איכפת לי מה אחרים אומרים אני פשוט עושה מה שעושה לי טוב. אני חייבת להוסיף שהאתר ממש עוזר ושהתשובות שאני מקבלת פה ממש עוזרות לי ופשוט.. תודה!

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית לעשות את הצעדים הענקיים האלו. אין לי ספק שאת ושכמותייך מגינות על עם ישראל ושומרות עלינו מכל גזירות קשות.

את מאלו שהקב"ה מכריז עליהם בכל יום לפלמיא של מעלה לכו ראו את ביתי המתקרבת אלי למרות כל הקשיים והסביבה שאינה תומכת ואינה מסייעת.

נשמח לסייע לך בהכוונה אם תרצי. שילחי לי מספר טלפון ונשוב אילייך.

גמר חתימה טובה והתפללי עלי שגם אני אזכה להיות כמותך ולעשות נחת רוח לפני מלך מלכי המלכים הקב"ה.