נשים

הפלה טבעית

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, שמי אלונה (שם בדוי ), חזרתי בתשובה לפני כחמש שנים. היום אני נשואה מזה שנה , חובשת כיסוי ראש ולבושה בבגדים צנועים. בשלוש שנים האחרונות, אני חשה קושי מאד גדול שלא חשתי אותו בעבר. לצערי, לאחר סיום של שני תארים ותעודת הוראה, אני עדיין לא מוצאת עבודה. ובנוסף לכל ולמרבה הצער, בחודשים האחרונים עברתי הפלה טבעית. ניסיתי למצוא משמעות רוחנית לעניין ההפלה, אך בהרצאות מדברים רק על הפלות רצוניות. אני מחפשת תשובה לכל הקושי הגדול והניסיונות שאני מתמודדת בהם ואני לא מוצאת. אני לא מעוניינת להשתתף בסמינר, רק לקבל תשובות פשוטות וברורות לשאלות הבאות : מה המשמעות הרוחנית להפלה ? מה אפשר לעשות כדי לבטל את החסימות במזל או בברכה ? כמה זמן אני צריכה לחכות ? מתי הקושי הזה יוסר ?

תשובה

שלום וברכה

הפלה טבעית היא מעבר של נשמה שנזדקקה לתיקון על ידי ירידתה לעולם ללא שתגיע לידי חיים של ממש.

לתפקיד זה לוקחים בדרך כלל צדיקות שיש להם את הזכות להחזיק ברחמם לתקופה מסויימת עובר קדש זה שאין בן כמעט חטא ואינו נצרך אלא לתיקון דבר קטן בלבד.

חשבון נוסף ישנו שבהפלה זו מתכפרת המפילה על כל החטאי העבר הקשורים לצניעות וכדו'.

אני מקווה שלאחר שעברת תהליך זה תזכי לזרע של קיימא ושעיר רווחה ייפתחו פניך ותזכי לשפע רוחני וגשמי.

צדקה מועילה מאוד לפתוח שערים ולבטל כל גזירות.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי