חברה והשקפה

דניאל יב

  • כ"ח שבט התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב כהן, רציתי לשתף לשתף אותך בלישאול דתך. בספר דניאל פרק יב אנחנו לומדים של דניאל מגלים את הקץ. אני חשבתי ככה מי חורבן הבית ל שיקוץ שומם זה 620 שנה, מכן אנחנו לומדים כמה זה מועד לכן מעדים בחצי מ 691 לספירה זה בידיוק שנה 6000 שלנו. לפי ה דיוק אפשר לחשוף שהחשבון נכון באם משתמשים במספר 691 + 1335 זה חוצה בימנו ממש. מה דעתך? תודה מראש אברהם

תשובה

שלום וברכה

רבו הדעות להבין את החשבון של דניאל. כאשר משיח יגיע נבין את הדברים לאשורם וכרגע אין איתנו יודע מאומה בדבר זה.