חברה והשקפה

האם חוזרים בתשובה הם סוג ב׳ במציאת זוגיות?

  • א' כסלו התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב.
השאלה שלי יחסית קשה ואבין לגמרי אם לא תענה אליה.
לאחרונה חוזרת בתשובה ומתחזקת מאוד בתקווה להקים בית כדת משה וישראל עם ילדים תלמידי חכמים ובית חרדי כהלכה.
השאלה שלי היא כזו, אם אני חוזרת בתשובה, אתקשה למצוא בן זוג חרדי לומד ירא שמים? האם יהיה לי סיכוי להקים בית כהלכה אפילו עם מישהו חרדי מבית? האם יפלו חלילה את ילדי?

תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית להתחזק ולהתעלות. ברוכה תהיי לה'

הדרך הנכונה היא לא להינשא לחרדי מבטן ולידה. בדרך כלל הוא לא יבין אותך ולא יבין את העובר עלייך... עדיף להינשא לבן תורה חרדי ירא שמים אבל חוזר בתשובה שמבין את הלך המחשבה מכיר את הדברים שאת מכירה וביחד תוכלי לבנות בית נאמן לה' ולתורתו ולשלוח את הילדים לכל תלמוד תורה שתרצו.

אשמח לסייע לך עוד,