חברה והשקפה

האם נכון בשבילי לעזוב את התיכון ולהיכנס לישיבה?

  • כ"א חשון התשפ"ד

שאלה

אני השבוע פורש מכיתה יב ונכנס לישיבה,
פתאום בשבוע הזה עלו לי כל כך הרבה מחשבות האם זה נכון אני ממש בלחץ ורוצה לבכות שאלתי את הרב הוא אמר שזה נכון גם הראש ישיבה גם המשגיח כולם מה לעשות? זה נכון לעשות את זה?
אני מרגיש פתאום שזה הדבר הכי לא נכון ורק אתמול אמרתי שזה הדבר הכי נכון לעשות.

תשובה

שלום וברכה

ברור שזה הדבר הכי נכון לעשות. אין ספק בדבר. היצר הרע כואב וכועס על כך שהוא מפסיד אותך בוודאות ולכן הוא מכניס בך ספקות. אל תירא ואל תיחת, היכנס לצבא השם ותזכה לעלות מעלה מעלה במעלות התורה ותראה הצלחה מרובה בכל אשר תפנה.

אם תרצה חיזוק נוסף, נא לשלוח מספר טלפון ונשוב איליך בעז"ה.

חזק ואמץ!

בהערכה רבה,