האים מותר לבטל הוראת קבע לארגון מסוים.האים צריך לעשות התרת נדרים על זה?

  • כ"ח ניסן התשפ"ג

שאלה

אדם עשה הוראת קבע למשך שנה לארגון מסוים. הוא מתחרט.הארגון אכזב אותו.הוא רוצה לבטל את ההוראת קבע.השאלה היא האים צריך לעשות גם התרת נדרים . או מספיק לבטל את הוראת הקבע בבנק?

תודה רבה תזכו למצוות

תשובה

שלום וברכה

בכל הוראת קבע יש סעיף שמאשר לך לבטל את ההוראת קבע לכן אין צורך לשלם.

ראוי לעדכן את העמותה שלא יגבו יותר.