פדיון בן לאחר הפלה מצד הבעל

  • כ"ח ניסן התשפ"ג

שאלה

שלום הרב
חזרתי בתשובה לפני כמה שנים ולצערי לפני כן הייתי עם אישה והיא נכנסה להריון והפילה (לא טבעי).
אני חושב שזה היה אפילו לאחר 3 חודשים.
היום ברוך ה אני חרדי ונשוי לאישה אחרת ועוד מעט עומד להיוולד לנו בן ראשון.
האם אנחנו אמורים לעשות פדיון הבן או שהוא כבר לא נחשב בן בכור?
תודה

תשובה

שלום וברכה

פדיון הבן זה פטר רחם לאימו ואין לזה קשר לשאלה כמה ילדים היה לגבר לפני החתונה.